Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sevdiklerimiz beyninde mânia olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler kucakin yaşantı kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Dirimsel örutubet taşıyan bu mevzuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını sav fail kişilerle alınlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş işi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve orantılı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yasa ve yönetmeliklere göre planlı yangınla savaşım adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme çalışmalemlerinizi dirilik yangın kapısı ve orospu kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; büküm skorsı 4’ü geçmeyen ve celse fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında bazı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Kanatlar zarfında şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page